Inlägget innehåller reklamlänkar till min egna verksamhet. Tre dagar kvar tills det är dags för semester igen och jag längtar. Innan ledigheten hade jag planerat att lansera en armbandskollektion för sommaren, och igår var det dags. Jag väljer alltid kristaller utifrån deras nyanser och energier, och denna kollektion har helt magiska energier.Månstenen: En kristall som är stärkande för den känslomässiga balansen inom dig då den sägs ha en lugnande effekt på sinnet. Månsten har anses också symbolisera intuition, balans och gudomlig kvinnlig energi.Jordgubbskvartsens: Vars budskap är ”Ta vara på dagen”, den attraherar kärlek, tacksamhet och generositet. Den hjälper dig även att ta fram din kärleksfulla sida och stödja dig i relationer. Kvartsen balanserar den universella energien och ökar din tankeverksamhet.New Jade: Kristallen är även känd som serpentin, är en sten som uppskattas för sina lugnande egenskaper och sin förmåga att frigöra rädsla för förändringar och svårigheter. Den hjälper oss att se framtiden med en positiv inställning. Dess lugnande energi gör den utmärkt för meditation och många tror att den hjälper till att rena kroppen från gifter. Riverstone: Kristallen är känd för att ha en stark energi, vilket ger bäraren kraft. Den är särskilt användbar när den används i malas eftersom den hjälper bäraren att jorda och grunda sig under meditation. Den är bra när du känner dig obalanserad eftersom det hjälper till att balansera yin och yang energier i dig. Det sägs främja lycka och tur. Chakra: Rot En personlig favoritkristall är Riverstone. Den har både fantastiska energier och är väldigt fin att bära på sommaren tycker jag.Vill du se alla nyheter så hittar du dem HÄR På sommaren äter vi ofta lite lättare mat och gärna plockmat i form av räkor eller andra skaldjur, grönsaker och lite ostar. I söndags blev det just en sån middag, men även en liten rätt till detta som annars passar bra som en förrätt till vilken middag som helst. Halstrade pilgrimsmusslor med sandefjordsåsSåsen:50 g smör0,5 dl crème fraîche0,5 dl vispgrädde1 msk gräslök, finhackad0,5 tsk pressad citronsaltsvartpepparSmält smöret och tillsätt sedan crème fraiche och grädde. Rör ut till en slät sås på medelhög värme. Ha i gräslöken och smaka av med pressad citron, salt och nymalen svartpeppar.Torka av pilgrimsmusslorna och halstra dem sedan i en het stekpanna (med smör), ca 30sek på varje sida. Jag valde att även steka några sockerärtor till detta då jag tycker om olika texturer på maten.Häll upp såsen i skålar, lägg i pilgrimsmusslorna och sockerärtor. Toppa med med dill, gräslök och rom.Det blev så otroligt gott att det kommer bli en favorit hos oss Min första omgång kombucha är upphälld på flaskor och står i kylen redo att drickas. Jag gjorde en ny sats på 5 liter med en bit av scobyn och 3 dl av kombucha från första omgången. Det är så spännande följa den dag till dag.Har du provat ännu?